Nagradne igre
20.05.2014.

Eucerin nagradna igra

Eucerin® nagrađuje sve one koji o svojoj koži brinu na poseban način, negujući je vrhunskim medicinskim preparatima koji odgovaraju potrebama i najzahtevnijeg tipa kože. Od 1. maja iskoristite jedinstvenu priliku i potražite Eucerin® karticu lojalnosti. Postanite i Vi član/ica Eucerin® kluba lojalnosti!
 
Kupovinom Eucerin® preparata, u ukupnoj vrednosti od 5.000 dinara, u periodu od tri meseca stičete pravo na poklon - Eucerin® kremu za negu područja oko očiju. Izaberite jedan od šest ponuđenih Eucerin® preparata za negu područja oko očiju, koji odgovara potebama Vaše kože.
 
Prilikom prve kupovine pitajte Vašeg apotekara/ku da li apoteka učestvuje u Eucerin® programu lojalnosti i potražite Eucerin® karticu lojalnosti. U apotekama koje učestvuju u programu pored kartice dobićete sve potrebne informacije. U istoj apoteci ćete moći da birate i poklon uz dodatni savet apotekara/ke.
 
Akcija traje tri meseca od datuma prve kupovine, u periodu od 01.05. do 31.08.2014. godine ili dok traju zalihe.
 
Iskoristite izuzetnu priliku da uz Eucerin® karticu lojalnosti kupujete pametno, uz savete Vašeg apotekara/ke koji preparati odgovaraju Vašem tipu kože. Budite prvi/a koji će saznati o novim Eucerin® preparatima, specijalnim popustima i drugim mogućnostima da dobijete vredne Eucerin® poklone.
 
Izvor: The Best Shop Magic