Istraživanja tržišta
12.10.2018.

LIDL - 16 prodavnica, 11 gradova i ogroman broj posetilaca

Jučerašnji dan bio je u znaku Lidla! Otvaranje 16 Lidl prodavnica, građani u redovima u svim gradovima gde je nemački lanac otvorio radnje sa velikim sniženjima!

Cene su napravle ogromnu potrašnju za robom, pa su se neki hvalili brojem kupljenih pilića, a jedan Novosađanin postao je glavna vest sa kupljenih čak 500 kilograma šećera.

Tačne adrese svih Lidl prodavnica u Srbiji pogledajte na linku, a cene u Lidlu na akciji možete pogledati u zvaničnom katalogu.

Potrošačima je na raspolaganju 1.500 brendova, od čega čak 350 iz domaće proizvodnje. Samo u domenu voća i povrća uspostavljena je saradnja sa više od 25 dobavljača iz Srbije.

Ispred mnogih prodavnica redovi su formirani u cik zore, a prednjačili su penzioneri. Promoteri i delili pecivo i vodu kako bi se vreme do otvaranja prekratilo. Povoljne cene i znatiželja doveli su rekordan broj ljudi juče u 11 gradova naše zemlje gde je ovaj lanac otvorio svoja vrata. 

Plilići, banane, čokolada stvarali su velike redove, pa čak i razmirice među građanima iako su zaposleni konstantno dopunjavali rafove i obnavljali zalihe. 

Lidl u ovom trenutku postoji u 27 zemalja Evrope i SAD, a njegova mreža broji više od 10.500 savremenih diskonta i zapošljava oko 260.000 ljudi. Lidlovi proizvodi se skladište u više od 150 logističkih centara širom sveta. Da li ćete se i Vi naći među vernim kupcima ovog lanca?