Istraživanja tržišta
09.10.2018.

LIDL otvaranje - četvrtak u 8h

Kompanija Lidl Srbija počeće operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje.

- Sve prodavnice počeće da rade istovremeno, u 8.00 sati ujutru.

- Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji.

- U četvrtak, u osam sati, Lidl će otvoriti pet prodavnica u Beogradu i to na Novom Beogradu, Vidikovcu, Zvezdari, Trošarini i u Borči.

- Vrata Lidlovih prodavnica biće otvorena i u Boru, Kragujevacu, Nišu, Leskovacu, Smederevu, Subotici, Somboru, Užicu, Šapcu, Novom Sadu i Zrenjaninu, a do kraja godine i građani Vršca, Inđije, Pančeva, Kikinde, Kruševca, Jagodine i još jednog dela Beograda dobiće Lidl radnju.

- Potrošačima će na raspolaganju biti oko 1.500 proizvoda, prevashodno Lidl brendova koji su poznati širom Evrope, ali i proizvodi domaćih dobavljača.

- Najavljeno je da je Lidl povodom otvaranja za potrošace pripremio i posebne ponude.

- Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslediti od novembra i nastaviti se u narednim mesecima.

- Očekuju nas ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo...

- Prodavnice karakteriše veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veća energetska efikasnost i atraktivan izgled.

- Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca (na otvaranju 1500 njih). Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. 

- Najavljuje se najbolji odnos cene i kvaliteta.

 

Izvor: Mondo.rs