Istraživanja tržišta
24.04.2018.

STOP SHOP STIGAO U POŽAREVAC


Požarevac je danas postao peti grad u Srbiji u kom je otvoren tržni centar Stop Shop. Nakon šest meseci izgradnje, moderan tržni centar je tačno u 10 sati dočekao prve kupce.

Tržni centar Stop Shop smešten je ulici Đure Đakovića, obuhvata površinu od 7.200 kvadratnih metara i ima preko 330 parking mesta.
U njemu se može pazariti u 16 prodavnica domaćih i internacionalnih brendova među kojima su Reserved, Sinsay, LC Waikiki, Deichmann, Takko fashion, CCC, dm i mnogi drugi.

Svečanom otvaranju je, pored predstavnika kompanije Immofinanz, prisustvovao i gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović. On se tom prilikom zahvalio investitoru na profesionalizmu i tome što je ovaj grad odabran za izgradnju novog tržnog centra.

„Nakon ulaska na srpsko tržište, 2015. godine, otvaranje petog Stop Shop-a podupire našu brzu ekspanziju u Srbiji, koja je od velikog interesa za naše partnere – međunarodne trgovce u maloprodaji. Nadamo se da će Požarevljani i svi koji budu dolazili u ovaj grad u njemu pronaći sve što im je potrebno i ujedno prijatno kupovati”, izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz za Srbiju.

Posetioci su na dan otvaranja uživali u zabavnom programu i interesantnim aktivnostima. Domaćini svečanog otvaranja bili su Marija Kilibarda i Inspektor Blaža. Od 18 sati održan je koncert Lexington benda dok su od 20 časova neke od svojih najvećih hitova izvodili Bajaga i instruktori.

Kompanija Immofinanz poseduje Stop Shop retail parkove u Čačku, Nišu, Valjevu i Lazarevcu. Sledeće nedelje očekuje se otvaranje tržnog centra u Vršcu dok je u pripremi projekat retail parka u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: timp.rs