Istraživanja tržišta
12.06.2017.

IKEA - Dan i sat otvaranja je objavljen!

Prva IKEA robna kuća u Srbiji biće otvorena u četvrtak 10. avgusta u 10.00.

IKEA se nalazi u Bubanj potoku, na 14 km od Trga Slavija a ima više od 30.000 m² gde će se u prodaji naći pun asortiman od oko 9.500 proizvoda.

IKEA će imati restoran sa oko 500 mesta, bistro, prodavnicu švedske hrane, igraonicu za decu i parking sa oko 1200 mesta, kao i punjač za elektromobile u neposrednoj blizini.

Radno vreme robne kuće će biti od 10.00 do 21.00, dok je radno vreme restorana od 9.30 do 20.00.

IKEA pogodnosti

IKEA je već ranije postavila veliki toranj sa svojim prepoznatljivim znakom a nedavno je potvrđeno i da počinje da stiže roba.

Kupci će imati i različite pogodnosti.

– Naša roba će imati velikodušne rokove povraćaja robe, od 90 dana, bez obzira da li kažete koji je razlog, na primer ako ste promenili mišljenje. Pod uslovom da je roba upakovana i da nije korišćena potrošač će moći da je vrati – izjavio je nedavno za Tanjug direktor za razvoj IKEA u Jugoistočnoj Evropi Vladislav Lalić.

Ikea će takođe ponuditi garantne rokove od zakonskog minimuma do 25 godina, na primer za kuhinju 25 godina, dušeke 10 godina i slično.

– Imaćete mogućnost da naše sitne artikle, šrafove, inbus ključeve i slično, ukoliko ih izgubite, a nema ih na pakovanju, dobijete u većini slučajeva besplatno u biblioteci rezervnih delova u robnoj kući – naglasio je Lalić.

IKEA dugoročno planira da otvori još jednu robnu kuću u Beogradu.

Izvor: danubeogradu.rs