Istraživanja tržišta
17.06.2014.

Kupovina u radnjama četiri puta skuplja nego preko interneta

Kupovina u prodavnicama košta 350% više nego kupovina preko interneta, pokazuje najnovija studija. Takođe, onlajn prodavnice zabeležile su najniži nivo poskupljenja u poslednjih pet godina zbog nižih cena i veće konkurencije.
 
Tokom proteklih pet godina cene u internet prodavnicama porasle su za tri, a u klasičnim radnjama za 6,2 procenta.
 
Najveće razlike u ceni zapažene su kod proizvoda kao što su dvd-jevi, cd-ovi i video igrice. Ili, parfem Ralf Loren Romans, na primer, u radnji košta 70 funti, a preko interneta 46.
 
Kad je reč o igračkama, one su za 180 procenta skuplje u prodavnicama nego ako ih kupujete preko veba. To isto važi i za belu tehniku, gde je najveća razlika zabeležena kod mašine za sudove “Zanusi”, koja u radnji košta 330, a preko sajta “appliances.co.uk” cena joj je 237 evra.
 
Izvor: Blic
 
Kuda u kupovinu preporuka: Pogledajte galeriju naših super igračaka za decu koje možete poručiti po najpovoljnijim cenama. Posebno obratite pažnju na proizvode koji su na totalnoj rasprodaji. Obradujte svoje dete ovim zanimljivim i kreativnim igračkama koje će vaše dete obožavati. Globalno popularne Magične Rainbow narukvice sa kojima će se vaše dete zanimati satima, Zvezdani puž koji projektuje zvezdano nebo u dečijoj sobi, fenomenalni Mačak Tom koji govori, Lucky Rabbit – štedljiva lampa osetljiva na dodir, Projektor lampa za crtanje u obliku dinosaurusa ili Robo fish, akvarijumske robotičke ribice koje same plivaju kada ih stavite u vodu, sve jedno je za koju se igračku odlučili budite sigurni da će vaša deca poboljšati svoju koncentraciju, moć opažanja i razviti maštu i kreativnost! Poručite odmah! Ograničen broj!