Saveti za dobru kupovinu
21.02.2017.

Lisca – postanite božanstveno privlačni

Proleće će u vama probuditi nežnost, a u brižno odabranom donjem vešu Lisca možete izgledati božanstveno privlačno. Prolećna kolekcija donjeg veša Lisca Fashion donosi raskošan vez, nežna drapiranja i cvetni print.

Oduševiće vas atraktivni krojevi i materijali koji su izrazito ženstveni, a ujedno su sačuvali udobnost, i sve to do velikih veličina. Kolekcija Lisca Selection oduševljava raskošnim vezenim aplikacijama, koje tkaju smele preplete u kombinaciji sa nevidljivim tilom i igrom paspula i elastika. Modele karakterišu tajanstvenost, prikrivanje i otkrivanje, a raskoši pridonose bleštavi kristali Swarovski. Oduševljava i tatoo efekat. Za privlačnost su zaslužni i cvetni detalji i ukrasi u kombinaciji sa prozirnošću.

Dinamičnu stranu života oslikavaju modeli donjeg veša Cheek by Lisca. Oduševljavaju animalni uzorci iz divljine u modernom spaljenom printu, koji na laganim majicama izgledaju kao blago proziran uzorak. Divlju i energičnu stranu smiriće romantični uzorci sitnih cvetića u igri različitih boja, a zavodljive ćete biti i u modelima koje dopunjuju čipka, til i bezgranično udobna mekoća. Uveče se iz privlačne boginje možete pretvoriti u nežnu dušicu ili smelu zavodnicu, odevene u udobne prijatne pidžame i spavaćice Liscinih kolekcija.

I koji modeli najviše oduševljavaju? Grudnjaci bez žičane potpore, grudnjaci sa neuobičajenim i zavodljivim leđnim delom, teddy, baby doll i push up grudnjaci za raskošan dekolte.

www.lisca.rs