Dešavanja & Promocije
05.08.2015.

Neoplanta lider na tržištu mesnih prerađevina!

Prema poslednjim podacima agencije Nielsen, udeo kompanije Neoplantana tržištu mesnih prerađevina iznosi 14,7%, što kompaniju čini liderom na tržištu Srbije u ovoj kategoriji. 
 
U proteklih pet godina, kompanija je investirala više od 20 miliona evra u modernizaciju proizvodnje, usled čega poseduje jednu od najsavremenijih fabrika mesa i mesnih prerađevina u regionu.
 
Izvršni direktor Neoplante Slobodan Vasilić istakao je da su ostvareni rezultati posledica kontinuiranog ulaganja u inovacije koje kompanija sprovodi na polju dizajna ambalaža i kreiranja jedinstvenih ukusa.
 
„Inovacije predstavljaju jedan od osnovnih generatora našeg rasta. Liderska pozicija rezultat je svakodnevnog posvećenog rada našeg tima koji čini više od 800 zaposlenih, kao i kontinuiranog osluškivanja potreba naših potrošača i prilagođavanja proizvodnog portfolia. Najsvežiji dokaz da je kvalitet naših proizvoda prepoznat od strane potrošača pronašli smo u činjenici da je na tzv. „slepom“ testu Neoplanta čajna kobasica ocenjena kao najbolja po tri ključna atributa: celokupnom ukusu, izgledu i mišljenju o proizvodu”, izjavio je Vasilić.
 
Osim u zemljama regiona, proizvodi iz bogatog portfolija kompanije Neoplanta dostupni su i na tržištu Ruske Federacije i Afrike (Angole). Uz to, kompanija je nedavno realizovala prvu isporuku prerađevina na tržište Švedske, a u planu su i isporuke proizvoda u Nemačku, Rumuniju i Sloveniju.