Dešavanja & Promocije
23.04.2015.

Tri dana rođendanskih popusta u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

Tokom tri dana slavlja možete kupovati uz dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cene! Radno vreme centra je od 10h do 21h svaki dan, osim u subotu, 25.aprila, kada je radno vreme do 22h!
 
U rođendanskoj akciji učestvuju svi zakupci čiji su logotipi prikazani ovde:
 
 
U subotu, 25.aprila od 18h dođite na veliki koncert grupe Van Gogh! I to nije sve! Najmlađi posetioci će imati priliku da uživaju u društvu klovnova, a očekuje vas DJ nastup, kao i brojna druga iznenađenja!
 
 
Dana 25.aprila dodatni popust od 20% moći čete da ostvarite u Nike prodavnici! Bilo da su vam potrebne nove Air Max ili Air Force patike, trenerica ili oprema za trening, Nike je savršena destinacija za svakog ljubitelja dobrog šopinga. 
 
 
Novo u ponudi Bomar Outlet prodavnice - CERTINA satovi!
Od svojih začetaka Certina je uvek bila bliska sportu i sportskom duhu. Duge tradicije i prepoznatljivog švajcarskog kvaliteta Certina modeli su upotpunjeni inovacijama koje garantuju zadovoljstvo i dugovečnost svakodnevne upotrebe. Decenijama, Certina je prepoznatljiva po velikoj dinamičnosti i neprolaznim modelima satova, a od skora kolekcija muških i ženskih Certina u Bomar Outletu je dostupna po cenama nižim do 30%. 
 
 
Više informacija na : http://www.bomar.rs/certina-outlet