Dešavanja & Promocije
16.12.2014.

Novogodišnja akcija - TC Forum!

Imamo divnu vest koju želimo da podelimo sa vama! Počevši od danas, pa u naredne dve nedelje, Forum će biti i hepicentar dobre kupovine, sa popustima do 50 odsto i odlične prednovogodišnje zabave, čije je veliko finale zakazano za ponedeljak 29. decembar, kada će Zvezda Granda, Milica Pavlović, održati dvočasovni koncert.
Posetioci Foruma će od 15. do 29. decembra imati priliku da na veliku okićenu jelku u prizemlju centra okače posebno dizajnirane čestitke, koje mogu dobiti na info-pultu, a na koje će moći da ispisuju svoje želje i ciljeve za Novu 2015. godinu.
Kao i uvek do sada, pobrinuli smo se da najmlađi naročito uživaju u novogodišnjoj čaroliji. U periodu od 25. do 28.decembra, od 18 do 20 časova, klinci i klinceze moći će da se druže i fotografišu sa Deda Mrazom, na mestu specijalno dekorisanom za tu namenu. Tokom pomenutih dana, od 17 do 20 časova, u centru će biti organizovane specijalne radionice i to:
• 25.decembra – izrada novogodišnjih čestitki
• 26.decembar – oslikavanje jelkica
• 27.decembar – izrada ukrasa od šišarki
• 28.12. – slikanje irvasa od otisaka stopala i šaka
U subotu 27.decembra, od 18 do 20 časova, za najmlađe se organizuje i novogodišnji maskenbal, pa ovim putem pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže!
Škola plesa iz Niša – Extreme Dance Studio, potrudiće se da najluđu noć sačekate spremni što se tiče igračkog umeća. Oni će svakodnevno izvoditi različite koreografije, od hip-hopa, preko disco dance-a, show dance-a do trbušnog plesa, a dnevno će u ovaj plesni maraton biti uključeno i do 70 članova ove škole!
LATE SHOPPING NIGHT i finale prednovogodišnje zabave zakazano je za ponedeljak 29.decembar, kada će centar raditi do ponoći, a naša specijalna gošće biće mlada Zvezda Granda, Milica Pavlović, koja će održati dvočasovni koncert ispred Foruma, sa početkom u 20:30 časova. Pre toga, u 18 časova, poseban žiri izabraće čestitke sa najoriginalnijim sadržajem i autore nagraditi atraktivnim poklonima, dok će u prodavnici „Fashion&Friends“ nastupiti DJ Milentija.
Novogodišnji i Božićni praznici su vreme kada najčešće darujemo one koje volimo, ali kada bi trebalo da se setimo i onih koji nemaju. U Forumu će tokom dvonedeljne novogodišnje akcije biti organizovana humanitarna akcija prikupljanja hrane za Dom za nezbrinutu decu “Duško Radović”. Posetioci će imati priliku da donesu konzerviranu hranu, grickalice i slatkiše za štićenike pomenutog doma, a prikupljena pomoće biće im svečano uručena za Božić. Takođe, u periodu od 25. do 28.decembra, u saradnji sa Rotaractom, Rotari klubom iz Niša i Banker radijom, biće organizovana humanitarna prodaja kalendara, radi prikupljanja sredstava za Kliniku za onkologiju u Nišu. Cilj akcije je i podizanje svesti o raku dojke, a kalendari će se prodavati po ceni od 250 dinara.
 
Popusti koji će važiti tokom novogodišnje aktivacije: