Dešavanja & Promocije
29.10.2014.

Nedelja veštica i maskenbal u TC Forum!

U petak, 31. oktobra od 18 časova, bićemo domaćini izbora za najstrašniju i najatraktivniju masku, a pobednika ovog takmičenja očekuje vredna nagrada – vaučer od 10.000 dinara za kupovinu u prodavnicama Fashion Company – Fashion&Friends, Bata ili Levi’s. Oni koji ne budu imali spremne maske, neka ne brinu. Moći će da se maskiraju uz stručnu pomoć šminkera iz Gosh Cosmetics-a, a besplatno šminkanje održaće se od 15 do 18 časova u prizemlju centra.
Za naše najmlađe posetioce takođe smo spremili predstavu Lutkarskog pozorišta iz Niša, koja će biti održana u 17 časova, neposredno pre izbora za najbolju masku.
Na drugom spratu biće postavljen poseban pano gde će posetioci moći da se slikaju u kostimu, a sve što treba da urade jeste da svoje fotografije pošalju na našu zvaničnu Facebook stranicu https://www.facebook.com/forumnis. Vlasnik fotografije koja bude dobila najviše lajkova, biće nagrađena vaučerom od 5.000 dinara za kupovinu u radnjama Fashion Company u Forumu.
 
Na maskenbal se mogu prijaviti sva zainteresovana deca do 10 godina i to na na broj 018/522-229 kao i na info pultu Forum šoping centra, a žiri sastavljen od predstavnika centra, Banker radija i zakupaca, odabraće najuspešnije maskirane učesnike.
 
U nastavku možete pogledati spisak sniženja.