Dešavanja & Promocije
22.10.2014.

Veliko interesovanje za siguran dobitak Grand kafe!

Program lojalnosti Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“ koji je nastao u sinergiji sa našim velikim proizvođačem posuđa Metalcem, već je izazavao veliko interesovanje javnosti. Prema izveštajima sa prodajnih mesta, potrošači traže pakovanja Grand Gold i Grand Arome kafe sa poenima, a oni najbrži već su sakupili dovoljno poena i podigli svoje poklone.
 
U Grand kafi kažu da im svakodnevno stižu pohvale i poruke zadovoljnih potrošača koji žele da učestvuju u programu i onih koji su poklone već podigli i sad uživaju u jelima koje pripremaju u kvalitetnom posuđu.
 
Isto tako, u Metalcu naglašavaju da, iako ovih dana dnevno i po nekoliko stotina potrošača dođe sa popunjenim letkom da podigne poklon posuđe, ima dovoljno tiganja i tava za sve potrošače Grand kafe.
 
Naši potrošači znaju da je ovo akcija posebno i sa pažnjom pripremljana za njih u želji da ih nagradimo za poverenje koje nam ukazuju. Dovoljno je samo da, uživajući u omiljenoj Grand kafi, sakupljaju poene sa pakovanja Grand Gold i Grand Aroma kafe, a da čim sakupe dovoljan broj poena mogu odmah da podignu vredno kvalitetno posuđe, obrodošlo svakom domaćinstvu, poručuju iz Grand kafe. 
 
U programu lojalnosti „Vidim ti siguran dobitak“ učestvuju pakovanja Grand Gold i Grand Aroma kafe od 100g, 200g i 500g na kojima su odštampani poeni u vrednosti 1,2 ili 5.
 
Potrebno je da potrošač iseče poen sa dna pakovanja (poen sa brojem 1 sa 100g, 2 sa 200g ili 5 sa 500g) i nalepi ih na poseban letak. Kada sakupi potreban broj poena potrošač može odmah preuzeti svoj poklon u najbližoj Metalac prodavnici. Za sakupljenih 30 poena sa pakovanja Grand kafe učesnici dobijaju na poklon aluminijumski teflon tiganj, za 40 poena duboki tiganj, a za 50 poena Grand kafa im 
poklanja duboku tavu sa staklenim poklopcem.
 
Pokloni se mogu preuzeti u periodu od 1. oktobra do 1.decembra 2014. godine, u Metalac prodavnicama.
 
Više informacija o programu lojalnosti Grand kafe mogu se pronaći na 
 
www.grandkafa.com