Saveti za dobru kupovinu
01.10.2014.

7 top saveta za kupovinu bele tehnike!

1. Pre svega treba da znate šta tačno želite. Kada ste to utvrdili, pokušajte već kod kuće da pripremite pitanja koja bi mogli da postavite prodavcu/ici, kao što su: Što je potrebno za instalaciju? Dobra priprema je ključ svega!
 
2. Naravno da današnja tehnologija može oduševiti i one najskeptičnije. Međutim ne dajte se nikako da vas odvedu na pogrešan trag. Dakle, kada uđete u radnju nemojte se prepustiti govorima o neverovatnoj snazi. Neka vaša pažnja bude usredsređena na komaptibilnost između raznih uređaja i softverskih aplikacija.
 
3. Imajte na umu da se kod svake nove potrage može dogoditi da očekivanja i ono realno ne budu usuglašeni. Dakle, može se desiti da nećete naći baš sve ono što ste zamislili. Sačuvajte se razočaranja na vreme.
 
 
4. U poslednje vreme mnogi proizvođači vode računa da usuglase želje kupaca sa svojim mogućnostima. Naime sve se više naglasak stavlja na izgled televizora, znači ne samo na tehničke preference nego i na dizajn. To i nije čudno obuzirom da na tržištu vlada velika konkurencija.
 
5. Uvek budite barem malo spremni na kompromis, jer ćete si uštedeti vreme, ali isto tako i živce.
 
6. Impulsivnost nije dobra pogotovo kada se radi o kupovini elektronske opreme. Dakle ako imate želju da kupite najnoviji televizor, a znate da će mu cena pasti za 6 meseci, bilo bi najbolje da se strpite i pričekate povoljno vreme za najbolju kupovinu.
 
7. Ako ne želite da se sramotite u prodavnici, bilo bi najbolje kada bi se malo raspitali o pojedinim terminima bez kojih naprosto više ne možete komunicirati. Osim što ćete se spasiti sramote ujedno ćete sebi olakšati kupovinu.
 
Izvor: Savjetnica.com