Saveti za dobru kupovinu
26.09.2014.

Trendovi u lepoti koji su definitivno izašli iz mode

Fluorescentni nokti

 
Na trenutak je bilo vrlo zabavno imati nokte koji izgledaju kao da su pobegli iz školske pernice. Ostavite, ipak, ove boje tinejdžerima i vratite se na neke normalnije nijanse.
 
Delimično obrijana glava
 
 
Dalje od makaza! Veliki broj devojaka koje su se odlučile na ovaj korak sada mora da čeka da obrijana kosa opet izraste, što nije baš tako divan prizor s obzirom na to da je frizura nejednaka i izgleda veoma neuredno.
 
 
 
Dugačke "pauk" trepavice
 
 
Rijaliti zvezda Kim Kardašijan poznata je po svojim bujnim trepavicama koje ponekad ozgledaju paukoliko. Dok malo maskare može učiniti da izgledate zanosno, definitivno ne treba preterivati – ne želite da vaše trepavice izgledaju kao da su na listi ugroženih vrsta.
 
 
Drečavo roze karmin
 
 
Za uspon ovog trenda zaslužna je Niki Minaž. Međutim, dok na njoj izgleda slatko kao šećer i asocira na žvakaću gumu, činjenica je da na većini tipova kože ne izgleda tako dobro. Fokusirajte se, zato, na neke nežnije roze nijanse.
 
Ekstremni ombre
 
 
Ombre frizure trenutno su veoma aktuelne, ali su u poslednje vreme počele da se javljaju verzije sa naglim prelazom od tamne ka svetloj nijansi. Suptilni prelaz još uvek je šik, ali kosa u dve boje definitno nije.
 
Ekstremni printovi i šljokice na noktima
 
 
Nema ničeg lošeg u ovom trendu, dok god ne preterate. Nemojte zaboraviti na praktičnost - ako ne možete da otvorite teglu a da ne uništite rezultate poslednjeg tretmana, otišli ste predaleko.
 
Ekstenzije za kosu
 
 
Ekstenzije su predstavljale odličan način da preko noći dođete do divne, duge kose. Međutim, održavanje, neophodnost korektivnih tretmana i visoka cena naveli su mnoge žene da se vrate prirodnim i kraćim frizurama. Duge bob i piksi frizure trenutno su naročito “in”.
 
Suviše tanke obrve
 
 
Pretanke obrve mogu učiniti da izgledate starije i da vaše lice izgubi na privlačnosti. Zato su u modi široke i pune obrve. Ukoliko su vaše prirodno tanke ostavite pincetu, pustite ih da izrastu, pa ih kasnije oblikujte.
 
Izvor: B92.net