Dešavanja & Promocije
25.09.2014.

Druženje sa Sensa saradnicima u okviru Ušće Šoping Festivala

Uživajte u besplatnim radionicama i druženju sa Sensa saradnicima kao i u kupovini omiljenih brendova po sniženim cenama!
 
Tokom trajanja festivala, magazin Sensa organizovaće niz zanimljivih radionica i predavanja na temu „Otvorimo srce“, i to na centralnom trgu u Ušće Shopping Centru. U subotu, 27. septembra, u terminu od 11 do 14h, družićemo se sa Jelenom Popović i divnim ljudima iz koncepta Ljubav, vera nada koji će otvarati rune, praktično primenjivati kristaloterapiju i reiki, kao i upoznavanje posetilca sa onim što ih očekuje u budućnosti kroz astrologiju. 
 
U subotu, u terminu od 14 do 16h, draga Nataša Delić iz Eglantina centra družiće se sa posetiocima kroz pristup „Emocije kroz boje i oblike“. 
 
U nedelju, 28.septembra, u terminu od 11 do 14h stručne saradnice magazina Sensa - Tanja Jevdjović otvaraće srčane čakre, dok će Biljana Rakočevič upoznati posetioce sa lekovitim moćima Bahovih kapi. Na našu veliku radost, ispred NLP Instituta sa nama će se družiti Milica Nikolić, u terminu od 14 do 16h. 
 
Psiho – numerolog Danijela Manojlović pridružiće nam se u nedelju u terminu od 16 do 18h.
 
Iskoristite jedinstvenu priliku i družite se sa Sensa saradnicima, 27 i 28.septembra u okviru Ušće šoping festivala.