Dešavanja & Promocije
24.09.2014.

Vikend budućih mama i tata u TC Forum u Nišu

U okviru akcije, posetioci će imati priliku da razgovaraju sa stručnjakom za konzervaciju matičnih ćelija i dobiju sve korisne informacije o tome kako dobiti zdravo potomstvo. Svi zainteresovani budući roditelji moći će da postave pitanja stručnjaku o temama koje ih zanimaju, a svako ko bude učestvovao u diskusiji i pokazao interesovanje o zdravom i odgovornom donošenju i podizanju deteta, dobiće vaučer za popust za konzervaciju matičnih ćelija kompanije OMNIGEN u vrednosti od 100 eura. 
 
U holu centra biće postavljen štand na kome će posetioci moći da popune anketu o trudnoći, a oni koji budu najbolje odgovorili na pitanja, biće nagrađeni atraktivnim nagradama koje obezbeđuju zakupci FORUM shopping centra. Vlasnici najbolje popunjene ankete dobijaju i poklon vaučer za popust od 300 eura za konzervaciju matičnih ćelija kompanije  OMNIGEN. Dodela nagrada je zakazana za 14:30 časova. 
 
Ono što će posebno obradovati sve naše posetioce jesu i specijalni popusti koji će važiti tokom vikenda 27. i 28. septembra. Ovo je lista prodavnica koje su obezbedile popuste: