Kupoholičarske vesti
11.04.2014.

Otvorena prva Idea super prodavnica u Borči

Kompanija Idea nastavlja sa širenjem svojih maloprodajnih objekata i sugrađane i komšije u Borči obradovala novim supermarketom na Zrenjaninskom putu bb. Povodom svečanog otvaranja Idea je potrošačima spremila brojna iznenađenja kao i brojne degustacije i promocije proizvoda.

 

Nova Idea Super u Borči danas je svečano otvorila vrata svojim vernim potrošačima, tačno u 8 časova. U moderno uredđenom prodajnom prostoru, uređeno prema standardima svetskog retaila nova Idea će pokušati da zadovolji potrebe sugrađana Borče.

Međutim, posećenost nove Idea prodavnice nije bila na zavidnom nivou ali to ćemo opreavdati radnim danom i ranim jutarnjim časovima. Tako da naši najstariji građani, penzioneri su ovog jutra bili najverniji potrošači u potrazi za niskim cenama akcija.

Organizatori očekuju veću posećenost u popodnevnim časovima a mi ćemo se složiti sa njima i pohvaliti ih na dobroj organizaciji, odličnoj atmosferi koja je propraćena srdačnim dočekom i osmehom.

Nova Idea, bogata ponuda

Ono što se primeti ulaskom u objekat jeste bogat asortiman svakodnevnih potrebnih namirnicam sveže voće i povrće, pecivo kao i najpovoljnije cene na "zelenoj pijaci". Ipak najveća gužva bila je na delikatesu i odeljenju mesa, mada ni zelena pijaca nije manjkala u posećenosti.

 

Hostese i promoterke, potrudile su se za srdačan doček potrošača darivajući poklone marke "K Plus" a brojne degustacije dočekale su potrošače već na samom ulazu.

 

Kupci najsrećnije ruke

Povodom svečanog otvaranja, Idea je ponudila veliki asortuman proizvoda po izrazito niskim cenama i pripremila brojna iznenađenja tokom dana.

Kupci "najsrećnije ruke" imaće priliku u 11h, 13h, 16h i 18h da doiju vredne poklone(mikrotalasna, usisivač, mikser, igračke, poklon korpe) i to u balonima. A danas od 12-15 časova, Lepi Brka kuvaće riblju čorbu ispred objekta i potrošačima davati savete o kulinarstvu.

Svaki stoti kupac dobija besplatnu kupovinu kao i duple bodove na Super Kartici od danas do nedelje, a svaki kupac sa računom preko 2.000 dinara dobiće na poklon vaučer sa popustom od 10 odsto za narednu kupovinu.

Idea potrošačima nudi i odloženo plaćanje do 210 dana na bilo koji iznos, čekovima građana, bez kamate, raznovrsne popuste za penzionere, a pored toga i mogućnost plaćanja na tri rate određenim kreditnim karticama.

 

Moderna Idea prostire se na površini od gotovo 2400 kvadratnih metara a radno vreme prodavnice je svakog dana od 7-22 časa. U Idei Super, otvoren je i kafić, brojne radnje a i oplemenjen je prostor za vaše mališane.