Dešavanja & Promocije
11.09.2017.

Replay “Buntovnici & Heroji” Kampanja jesen/zima 2017.

Italijanski premium denim brend REPLAY predstavio je kampanju za jesen/zimu 2017. pod nazivom “Rebels&Heroes” (Buntovnici&heroji), koju je fotografisao Jack Waterlot u Los Anđelesu, gradu koji simbolizuje američki san. Danas više nego ikad, ovaj multietnički metropolis u konstantnom pokretu je postao centralna referenca za nepogrešivost, svetski poznatu estetiku, rastući uticaj na populatnu kulturu, muziku, umetnost i modu. 

Međunarodni modeli su portretisani na nekoliko kultnih lokacija LA rok scene, u kalifornijskoj pustinji i urbanim kvartovima metropole u skladu sa duhom brenda, koji se uvek oslanjao na svet muzike i interpretaciju ključnih elemenata. Najatraktivniji komadi kolekcije od najautentičnijeg denima do iconic kožne jakne, odaju počast bogatoj istoriji Replay-a, ne ispuštajući iz vida inovacije i vladajuće trendove u casual modi. 

Kolekciju jesen/zima 2017. možete kupiti u prodavnicama REPLAY u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 10, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.