Dešavanja & Promocije
11.10.2016.

Tržni centar Shoppi - pripreme za svečano otvaranje u Borči

Od sledećeg četvrka biće sve manje razloga da prelazite mostove i putujete satima, ako živite na levoj obali Dunava, ali i ako ne živite. Stanovnici Borče i okolnih naselja konačno mogu da kupuju bez gubljena vremena u putu i gužvanja po autobusima.

U četvrtak, 13. oktobra, leva obala Dunava postaće bogatija za jedan centar, jer se otvara Shoppi Retail Park. Pored zabavnog programa za sve članove porodice i odličnih cena, na dan otvaranja posetioce će obradovati i nastupi popularnih domaćih muzičkih imena.

Saša Matić i Lexinton bend postaraće se da otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči bude spektakularno, te će svojim obožavaocima, kao i svim posetiocima centra, prirediti dan za pamćenje.

Zabavi na otvorenom najviše će se obradovati najmlađi posetioci, jer će imati priliku da uživaju u zanimljivom programu sa žonglerima, štulašima, klovnovima, pantomimičarima, karikaturistima, zatim u oslikavanju lica i brojnim drugim slatkim Shoppi iznenađenjima.

Raznovrsna ponuda očekuje i one malo starije posetioce, a najviše će ih obradovati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Deichmann, Takko, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly, Tom Tailor, Orsay, Koton, kao i mnogi drugi. Pored toga, imaće i jedinstvenu priliku da uživaju u modnim šetnjama i savetima stilista, frizera i šminkera za predstojeću sezonu.

Iskoristite ovo otvaranje da provedete lep i veseo četvrtak kojim ćete najaviti još lepši vikend.

Izvor: blic.rs