Dešavanja & Promocije
16.09.2016.

GOMEX: Otvoren prvi objekat u Valjevu

Novi, 133. po redu maloprodajni objekat u mreži GOMEX-ovih maloprodajnih objekata, otvorili smo u petak, 16. septembra na adresi Oslobodilaca Valjeva 6. 

Ovaj objekat, koji posluje u formi mini marketa, radiće pod nazivom "Valjevo".

Prodajni prostor u MP "Valjevo" zauzima 166 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 3000 različitih artikala. Radno vreme objekta je od 06:30 do 21h svakog dana a nedeljom od 07 do 13h.
O kvalitetu usluge brine se osam novozaposlenih koleginica i kolega, a MP raspolaže sa dve kase, mlekaricom, voćaricom, mesaricom i svim ostalim, standardizovanim elementima GOMEX-ovih maloprodajnih objekata.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MP "Valjevo" deliti slično iskustvo.