Reklamacija robe

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj 011 655 8 655 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu prodaja@kudaukupovinu.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj 011 655 8 655 u periodu od 09:00 - 14:00h svakog radnog dana, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu prodaja@kudaukupovinu.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Zvaničana prava o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice kupac ostvaruje na osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

Reklamacioni list možete preuzeti ovde.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite na adresu prodaja@kudaukupovinu.rs ili pozivom na kontakt telefon 011 655 8 655.

U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi KUDA U KUPOVINU DOO, već trošak pada na teret kupca.

U slučaju kupovine donjeg veša ili kupaćih kostima, prema članu 37. Zakona o zaštiti potrošača, zamena nije moguća iz higijenskih razloga.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima reklamacije.
Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično možete nam se uvek obratiti na email adresu: prodaja@kudaukupovinu.rs.