Kupoholičarske vesti
26.04.2021.

ADA MALL predstavio svoju loyalty karticu za šoping u 70 prodavnica

 

ADA MALL shopping centar od utorka 04. maja kao poklon za dvogodišnju vernost svojim posetiocima i potrošačima uvodi Loyalty program. Reč je o jedinstvenoj kartici lojalnosti koja pruža mogućnost da uz nju kupujete na popustima u blizu 70
prodavnica, pritom osvajajući bodove prilikom svake kupovine.

Skupljanjem bodova stičete pravo da preko sajta i mobilne aplikacije svoje bodove pretvarate u atraktivne poklone i vaučere za nove šoping avanture.
Uz BASIC I VIP ADA loyalty kartice ostvarujete pravo i na popuste do 25%. Samo u 2021. godini obezbeđeni su pokloni i vaučeri u vrednosti od 12 miliona dinara. Pravo na BASIC i VIP Ada loyalty karticu imaju punoletni državljani Republike Srbije.
Kako možete doći do loyalty kartice?
 
Registracija je moguća posredstvom sajta www.adamall.com/loyalty, mobilneaplikacije (Android i IOS) i na info pultu u prizemlju centra. Kartice preuzimate od
naših promoterki potpuno besplatno.

Ada Mall Loyalty Club aplikacija na App store i Google Play

 
Nakon svake kupovine prikupljene račune treba da odnesete na info pult kako bismo ih skenirali i pretvorili u bodove na Vašoj loyalty kartici. Na portalu i mobilnoj aplikaciji otvarate online shop na kojem svoje bodove možete zameniti za atraktivne poklone, vaučere ili ulaznice za određene događaje i to potpuno besplatno. Bodovi se dobijaju registracijom računa po principu 1 bod = 120,00 RSD.


Neke od nagrada koje možete zameniti za bodove
 
Za najlojalnije korisnike i potrošače, prikupljanjem 3000 bodova stičete pravo na VIP karticu moja nudi obilje dodatnih pogodnosti i popusta.
 
Za nestrpljive spisak popusta uz BASIC karticu otkrivamo na linku , dok VIP kartice omogućavaju popuste u radnjama o kojima više možete saznati na linku.
 
Kako funkcioniše program možete pročitati na linku. Loyalty kartice su naš način da uzvratimo ljubav.
 
Očekujemo vas u Radničkoj 9 na Čukarici.


Jer u Adi dobijate više. Više popusta, Više poklona. Više ljubavi.