Kupoholičarske vesti
12.08.2019.

Mediteranski vajb nove GUESS kampanje

Ove jeseni GUESS sa ponosom predstavlja italijanskog modela Stefana Sala, uz lepoticu iz Moskve Iuliiu Vasilevu i prelepu Emily Deyt-Aysage iz Londona, koji zajedno krase novu GUESS kampanju, snimnjenu na ostrvu Kapri, koja svojom tematikom ostavlja bez daha. Kampanja kroz miks modernih trendova i autentičnog stila slikovito predstavlja priču i nasleđe popularnog GUESS brenda.

https://www.youtube.com/watch?v=cQY7dFR9rJ8

Kampanju je osmislio glavni kreativni direktor Paul Marciano, a snimila je Tatiana Gerusova, koja kamerom beleži prelepo mediteransko ostrvo Kapri otkrivajući sve njegove misterije. Modeli nose denim osvežen krznom i animal printom, koji se savršeno uklapa u eklektičnu plavu boju mora, dok obala u daljini pruža savršen kontrast.

Ženska kolekcija nudi raznovrsne krojeve denima, kombinezone, skinny jeans sa visokim strukom, teksas jakne, mini suknje, šortseve i nezaobilazne topove. Ove sezone veštačko krzno se vraća na velika vrata čineći glavni detalj atraktivnih modnih komada, te krasi i modele u ovoj kampanji. Kardigani ukrašeni animal printom i jakne sa kapuljačom kombinuju se uz žutu moto jaknu ukrašenu zmijskim printom, dok kombinacija sa maxi suknjom čini dobitni jesenski look. Za muškarce denim se nudi u vidu jakni, farmerki i košulja sa svetlim i tamnim pranjem. Kompletan outfit postiže se moto jaknom sa veštačkim krznom ili popularnim bomber modelima koji se nose preko majica ili košulja ukrašenih grafikom i logomaničnim detaljima.

BTS video https://www.youtube.com/watch?v=wtlU-sRxOic

Odabrane modele iz jesenje GUESS JEANS kolekcije možete kupiti u prodavnicama GUESS u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, kao i Novom Sadu – Promenada centar, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs.