Kupoholičarske vesti
16.10.2018.

Lidl: Najavljeno otvaranje još sedam prodavnica

Nakon otvaranja 12 Lidl prodavnica u Srbiji ova kompanija najavljuje otvaranje novih.

Generalni direktor kompanije Lidl Srbija Tomislav Šapina izjavio je danas da će ta trgovinska kompanija nastaviti sa širenjem mreže prodavnica i najavio da će do kraja godine biti otvoreno još sedam prodavnica - u Beogradu kod Ade Cigalnlije, Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu.

Kako je saopšteno, Šapina je zahvalio potrošačima na strpljenju i zaposlenima na zalaganju nakon otvarana prvih 16 prodavnica tog nemačkog trgovinskog lanca.

"Prvi dani rada Lidla u Srbiji prošli su u znaku dugoočekivanog susreta. Lično sam posetio veliki broj prodavnica i bio zatečen pozitivnom energijom koja se mogla osetiti. Potrošačima prvenstveno hvala što su nam ukazali poverenje i nadamo se da će nastaviti da kupuju kod nas. Nakon slavljeničkih cena povodom otvaranja, nastavićemo da činimo kvalitet dostupnim", rekao je on.

Zahvalio je i zaposlenima, koji su, kako navodi, omogućili da otvaranje svih 16 prodavnica prođe u najboljem redu i u utisak kupovine dodali pečat srdačnosti.

"Radili smo najbolje što smo umeli i izvinjavam se ako je iko doživeo bilo kakve neprijatnosti", rekao je Šapina.

Nemački diskontni lanac je u Srbiji 11. oktobra otvorio 12 prodavnica - pet u Beogradu, zatim prodavnicu u Boru, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Smederevu, Subotici, Somboru, Užicu, Šapcu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Izvor: mondo.rs