Kupoholičarske vesti
15.10.2018.

Od danas nova akcija u Lidlu

Prvog dana otvaranja Lidl radnji u Srbiji, građani su čekali satima u redovima, a onda je došlo i do koškanja oko jefitnih pilića i banana, što je poslato glavna tema ovih dana. 

Od otvaranja je prošlo pet dana, a ako je suditi prema novim akcijama koje je Lidl pripremio trka za namirnicima će se nastaviti i danas. A povod je i više nego dobar! Pravi srpski! 

Naime, u akcijama Lidla za ovu nedelju pola kilograma svežih ćevapa od junećeg i svinjskog mesa, građani će moći da pazare po ceni od svega 150 dinara koja će trajati do 17. oktobra. Tu je i gril kobasica za 99,99, ćureća poseba kobasica za 129,99 ili papaline za 112,99 dinara. Ceo katalog možete pogledati ovdeSpecijalna akcija 11.10.2018. - 17.10.2018.

O pomami za pilićima raspravlja se na društvenim mrežama, ali i u medijima, stoga ne sumnjamo da će internet uskoro preplaviti fotografije pomame za ćevapima!

U celom tom haosu, gužvi i žurbi, nisu svi uspeli da primete novine koje su u Srbiju donele Lidl prodavnice. Dosta stvari se razlikuje u odnosu na ostale markete, pa su viši standardi već postavljeni. 

Izvor alo.rs