Kupoholičarske vesti
08.08.2017.

Šoping centar Rajićeva se otvara 14. septembra

Najpoznatija beogradska ulica i turistička meka, Knez Mihailova, 14. septembra 2017. dobija svoj prvi tržni centar.

Šoping centar Rajićeva, smešten u samom srcu grada, na uglu tri ulice - Knez Mihailove, Kralja Petra i Uzun Mirkove, zadovoljiće sve potrošačke potrebe stanovnika prestonice, ujedno predstavljajući idealnu destinaciju za sve one koji žele da u isto vreme uživaju u centralnim gradskim znamenitostima, kulturnim dešavanjima i kupovini. 

U novih 15.300 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu u najlepšem delu grada, u više od 80 lokala sa jednim ili više renomiranih brendova koji čekaju na Vas. Neki od brendova će se po prvi put naći na našem tržištu, čineći šoping centar Rajićeva novim modnim centrom grada koji zadovoljava i visoke standarde kupaca sa istančanim ukusom.

Pored poznatih brendova, moći ćete da se opustite i u brojnim restoranima sa najlepšim pogledom na grad i upoznate Beograd iz potpuno novog ugla. Kroz istoriju, ovaj deo grada oduvek je predstavljao trgovinski centar od koga je započeo i sam razvoj prestonice. Urbanistički, kompleks je sagrađen od trajnih, prirodnih i industrijskih materijala uz korišćenje najsavremenijih tehnologija i istovremeno poštovanje istorijskog nasleđa lokacije, sa ciljem da sačuva tradiciju najrazvijenijeg trgovinskog centra grada i odgovori na sve moderne potrebe Beograđana i drugih posetilaca kojih je iz godine u godinu sve više.

Tržni centar će imati posebne ulaze sa svih strana: iz Knez Mihailove, ulice Kralja Petra, kao i iz Pariske i Uzun Mirkove, što ga čini lako dostupnim za sve sugrađane koji dolaze sa različitih strana grada.

Izvor: Retail Serbia