Kupoholičarske vesti
13.04.2017.

Uskršnji praznici: Radno vreme marketa i tržnih centara

Na dan Uskrsa, nedelja 16. april, za najveći broj  trgovinskih i ugostiteljskih objekata će biti neradni dan, a na Veliki petak, 14. aprila, radno vreme će biti skraćeno. U subotu 15. aprila i u ponedeljak 17. aprila gotovo svi tržni centri i drugi trgovinski objekti radiće u punom radnom vremenu.

Za Veliki petak dežurni prodajni objekti (hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi i drugi) morati da rade najmanje od 9 do 12 sati, baš kao i u subotu, 15. aprila. Na Uskrs, u nedelju, dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni, dok isti objekti u ponedeljak moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati.

Gradske pijace će u petak i subotu, 14. i 15. aprila, raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, a ostalih dana, za vreme uskršnjeg praznika, imaće prilagođeno radno vreme. Zelene pijace u nedelju, 16. aprila, na Uskrs neće raditi, osim pijaca „Zemun”, „Banovo brdo”, „Bele vode”, „Dušanovac” i „Gornja Varoš”. One će raditi od 6 do 13 časova, dok će u ponedeljak, 17. aprila, sve pijace raditi skraćeno od 6 do 13 časova.

JKP „Parking servis” obaveštava korisnike svojih usluga da tokom uskršnjih praznika, od petka, 14. aprila, do ponedeljka, 17. aprila 2017. godine, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Radno vreme marketa i tržnih centara :