Kupoholičarske vesti
14.09.2016.

MISS SPORTY - Cheek by Lisca PP 2017

Seriju MISS SPORTY inspiriše aktivan način života devojaka koje prate modu. Sivi mikro melanž u kombinaciji sa crnim tilom, crnim lastišima i fluorescentnim šavovima u boji kajsije su kombinacija dopadljiva svakoj ženi.

Linija donjeg veša je izrađena od tankih i laganih mikro vlakana, koji omogućavaju da vlaga odlazi od kože i da telo ostane suvo. Modeli nude maksimalnu slobodu kretanja i čine da aktivni trenuci budu još udobniji i opušteniji.

• Grudnjak sa penasto oblikovanim korpicama bez žice obezbeđuje dovoljno podrške za nesmetano kretanje, u veličinama od 70B-85E. Udobnost obezbeđuju i naramenice koje su na ramenima šire i postavljene mekom penom. Takođe mogu i da se prekrste, za još veću udobnost.

• Simpatičan je i moderni top, koji lepo drži grudi tokom joge ili džogiranja. Na prednjem delu je između dva materijala postavljena tanka, mekana korpica, koja lepše oblikuje grudi, a koju po želji možete i da izvadite. Detalj na leđima istakne sportsko oblikovano telo i omogućava pravilno držanje.

• Seriju dopunjuju panty gaćice jednostavnog kroja, sportska majica i kapri helanke, u kojima su združeni moderni kroj i udobnost.