Kupoholičarske vesti
04.05.2016.

TOMMY i DEE HILFIGER prisustvovali METROPOLITAN MUSEUM OF ART COSTUME INSTITUTE GALA

Tommy i Dee Hilfiger prisustvovali su svečanoj Metropolitan Museum of Art’s 2016 Costume Institute Gala koja je održana u Njujorku obeleživši otvaranje izložbe “Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology.” Izložba istražuje na koji način su modni dizajneri uspeli da pomire ručnu izradu i mašinsku proizvodnju u kreiranju haute couture i avangardne ready-to-wear mode. Domaćini večeri su bili Idris Elba, Jonathan Ive, Taylor Swift i Anna Wintour.

Gosti koji su sedeli za stolom modnog čarobnjaka Tommy Hilfigera bili su brend ambasadorka Gigi Hadid; model Hailey Baldwin; glumica i model Uma Thurman; glumac, komičar i autor Aziz Ansari; velški glumac i pevač Luke Evans, koji su blistali u njegovim kreacijama.

“The MET Gala je najimpresivniji njujorški red carpet event u sezoni, a ove godine u znaku slavlja mode u eri tehnologije!“, izjavio je Tommy Hilfiger. “Ja sam oduvek voleo da blendujem ideje i inspiracije – bilo da je reč o spajanju preppy nasleđa i rock-and-roll, provlačeći dizajn kroz nova sočiva, modernizujući klasiku ponudivši joj svežiju perspektivu.Fuzija ručne izrade i mašinski izrađenih elemenata se odličnu reflektuju na ono što ja volim da radim i zato sam vrlo uzbuđen što slavimo još jednu fantastičnu sezonu na MET.” 

Tokom večeri Gigi Hadid je bila glavnokomandujuća na Tommy Hilfiger Snapchat kanalu, ponudivši svežiji pristup u prezentaciji momenata sa MET Gala priprema, dešavanja sa crvenog tepiha, ali i atmosferu sa after partija. Prozvana “social supermodelom”, Hadidova je dala novu dimenziju svetu modelinga u 21. veku, tako što je oživela ulogu supermodela u milenijal kulturi. Sa 17 miliona pratilaca na Instagramu jedna je od najuticajnijih mladih dama modne scene.
     Photo Credits: Dimitrios Kambouris/Getty Images; Larry Busacca/Getty Images; Jamie McCarthy/FilmMagic; John Shearer/Getty Images; Jamie McCarthy/FilmMagic; Eli Schmidt 

Prisutni koji su nosili modele TOMMY HILFIGER:

Tommy Hilfiger je nosio taksido šiven po meri od gabardena boje slonovače, uz sako sa jednoredim kopčanjem i manžetnama od crnog svilenog faja, sa reverom na špic i presvučenim dugmadima, uz crne pantalone.

Dee Hilfiger nosila je večernju haljinu od crne ogrance, šivenu po meri, prošaranu kompjuterski generisanim srebrnim vezom, dizajniranim na osnovu laserski sečenih metalnih limova, ulomaka ogledala i mini zupčanika.

Gigi Hadid je nosila večernju haljinu skrojenu po meri, koja se sastojala od ukrašenog korseta, i duboko sečenih gaćica ukrašenih metalnim mikroperlama, i providne suknje od svilenog žoržeta boje kalaja i čelika.

Hailey Baldwin je nosila haljinu uz telo šivenu po meri sa crno-kalajnim štrasom na vertikalne pruge, otvorenih leđa i sa šlicom na stranu.

Uma Thurman je nosima haljinu od krepa boje slonovače, krojenu po meri, otvorenih leđa i naglašenim bretelama.

Aziz Ansari je nosi tamno teget taksido, sa jednoredim kopčanjem od dva dugmeta, sa reverima na zarez i belom taksido košuljom sa francuskim mažetnama i leptir mašnom od srebrne svile, sve iz kolekcije Tommy Hilfiger Tailored.

Luke Evans je nosio tamno teget taksido na jednoredo kopčanje od dva dugmeta, uz belu taksido košulju sa francuskim mažetnama, svilenom leptir mašnom i crnim lakovanim cipelama, sve iz kolekcije Tommy Hilfifer Tailored.