Kupoholičarske vesti
10.11.2015.

Lisca Selection za jesen/zimu 2015!

Jedinstvenost. Raskoš. Prestiž.
 
Donji veš je sastavni deo svakog vašeg dana i osim toga što je važan za udobnost, utičei na to kako se osećate. Ponekad je baš taj veš, skriveni adut za samopouzdanje.
 
Nova kolekcija Lisca Selection zavodi prefinjenom čipkom, sjajem i raskošnim vezom,koji se poigrava prozornošću i modnim izgledom tetovaža. Uz to se neprimetno stapasa kožom. Kraljevski sjaj Swarovski kristala se preliva u igru traka na senzualnim modelima, kao što su korseti, grudnjaci ili halteri, koje ćete obući samo za posebneprilike u kojima ćete se osećati smelo i moćno.
 
U večernjim satima obucite sexy spavaćicu ili na sebe samo nabacite ogrtač sa bogatimdetaljima koji će uzburkati maštu.
 
Ne propustite – uz svaku kupovinu grudnjaka iz serije Lyra, vam Lisca povodom svogjubilarnog 60. rođendana, poklanja neodoljivu masku za spavanje.
 
O LISCI
 
Sa 60 godina iskustva LISCA proizvodi vrhunski donji veš i kupaće kostime koji su odlično prihvaćeni od potrošača, jer su sinonimza savršenstvo, senzualnost i privlačnost.Dizajnirajući kvalitetan i uvek moderan donji veš i kupaće kostime, LISCA u kontinuitetu potvrđuje osećaj privlačnosti i udobnostiza potrošače raznih životnih stilova. Sa originalnim dizajnom, kvalitetnim materijalima i pažljivo odabranim modelima LISCAzadovoljava potrebe i želje svojih lojalnih kupaca.
 
Osim CHEEK i LISCA linija, u ponudi je i linija donjeg veša za muškarce koji je savremen i udoban, namenjen za sve prilike –kolekcija LISCA Men.