Kupoholičarske vesti
12.04.2010.

Forma Ideale salon nameštaja u Bačkoj Palanci

 

 

Forma_Ideale_Backa_PalankaU reprezentativnom izložbenom prostoru od 1500m2, građanima Bačke Palanke predstavljen je celokupan asortiman nameštaja Forma Ideale. Aprilska akcija u salonu u Bačkoj Palanci i svim salonima nameštaja Forma Ideale promoviše 91 artikal, od kojih 46 novih modela iz najnovije kolekcije!  

Oslobodite prostor za nove ideje i novi početak uz izbor fleksibilnih regala Avangardia savremenog dizajna i atraktivne kombinacije havana i crnog dezena i inspirativnu wenge - belu kombinaciju komode Petto i garderobera KL 2K 180x200 koja će uneti dodatnu inspiraciju u ambijent dnevnog boravka. 

Ako vam promene u enterijeru deluju nedovoljno hrabro, kolekcija ormara, kreveta, komode i noćnog ormarića Smart u havana, tamna trešnja i natur dezenu, omogućiće vam kompletno osveženje ambijenta spavaće sobe. Dodatnu prednost garderoberu pruža mogućnost ugradnje dodatnih polica, za odlaganje lagane prolećne i letnje garderobe. Otvorene police Talio 3, 4 i 5 u dezenu havana i natur, na jedinstven način oplemeniće prolećni ambijent vašeg doma uz pastelne boje dekorativnih elemenata iz linije Conforma!

Funkcionalni kompjuter sto Limbo, cipelar Louis 4P i TV polica Forlane u natur dezenu tokom aprila su na sniženju od 40%!

Poželite dobrodošlicu proleću u svom domu, vreme je za prolećno osveženje!

Radno vreme salona je radnim danima od 8 do 20h i subotom od 8 do 16h.