Kupoholičarske vesti
19.03.2010.

Promotivna ponuda za letove British Airways-a do Londona već od 57 EUR

Ova ponuda važi samo za karte rezervisane i kupljene do 28. marta, i odnosi se na ona putovanja čiji su polasci do 31. decembra 2010. Važnost karata je godinu dana. Brojmesta obuhvaćen ovom ponudom je ograničen, a za ovu tarifu važe i posebni uslovi.

London svakako spada među najpopularnije destinacije za putnike British Airways-a iz Srbije, a takođe ima i dosta putnika koji ovu destinaciju koriste za dalji nastavak putovanja ka nekoj od destinacija ove kompanije širom sveta. Avioni iz Beograda, kao što je to već poznato, sleću na eksluzivni dom British Airways-a na londonskom aerodromu Hitrou – Terminal 5.

Ova veoma povoljna cena približiće London našim ljudima, i dati im mogućnost da možda već sada za vreme predstojećih Uskršnjih praznika otkriju nova i zanimljiva mesta u dinamičnoj metropoli, koja pruža mnogo kako otkrivenih, tako i skrivenih mogućnosti za odmor i relaksaciju, ali i uzbudljiv i aktivan kulturni život.

Karte se mogu rezervisati i kupiti u predstavništvu kompanije u Beogradu na telefon 011/3281-303, putem sajta ili u odabranoj turističkoj agenciji.

Izvor: 
Poslovna žena