Kupoholičarske vesti
04.12.2009.

Otvara se novi prodajni centar Uradi Sam

uradi-sam-outlet

"Uradi Sam" započeo je s radom kao mešovita srpsko-belgijska firma 2003. godine u Beogradu, kao prva firma tog tipa u celoj Srbiji. Prvi prodajni centar otvoren je iste godine u Novom Beogradu na prostoru od 2.000 m2, da bi naredne, 2004. godine otpočeli sa radom i centri u Beogradu, na Karaburmi, a od 2006. godine u Novom Sadu i 2007.u Kruševcu.Prodajna mesta Karaburma,Novi Sad i Kruševac prostiru se na površini od po 2.500 m2. U bliskoj budućnosti planiramo otvaranje još nekoliko prodajnih centar širom Srbije, u Nišu, Čačku, Sremskoj Mitrovici itd.

U prodavnicama firme "Uradi Sam" može se kupiti širok spektar raznih proizvoda. Nudimo Vam veliki izbor ručnih i električnih alata, zidnih i podnih obloga, boja i lakova, aparata za rasvetu, sanitarnih uređaja, proizvoda za domaćinstvo, nameštaja za kuće i bašte, pribore za automobile ... I sve to, kako za profesionalne majstore tako i za one koji to rade iz hobija.

Danas "Uradi Sam" ima preko 80 zaposlenih, koji će Vam ponuditi preko 20.000 različitih proizvoda u našim prodavnicama. Sa ovim brojem zaposlenih i artiklima koje nudimo spadamo među prve trgovačke centre ovog tipa u zemlji.

Radno vreme novog prodajnog centra:
ponedeljak-petak: 08-20h, subota: 08-18h, nedelja: 09-16h

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara