Kupoholičarske vesti
23.06.2011.

IDEA | Nova Ideina prodavnica u Beogradu, nа Zvezdari

 

U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 600 kvadratnih metara, u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a, potrošačima se nudi bogat asortiman od preko 7.000 artikala.

 

Iz širokog asortimana posebno se ističu odeljenje voća i povrća, pekare sa uvek svežim pecivom, odeljenje mesare sa ponudom svežeg mesa kontrolisanog porekla, gastro odeljnje sa ponudom dnevno svežih gotovih jela, a na odeljenju tehnike kupce očekuje širok izbor malih kućnih aparata i kućnih potrepština.

 

Prodavnica će za potrošače biti otvorena od ponedeljka do subote od 07 do 21.30 časova, dok će nedeljom radno vreme biti od 08 do 15 časova.

 

Na dan otvaranja IDEA će prvih 500 kupaca nagraditi poklonima, a do nedelje 26. juna svaki 50-ti kupac dobiće svu kupljenu robu besplatno.

 

Kupci sa računom iznad 2.000 dinara na dan otvaranja dobiće na poklon 1 kg breskvi.

 

Da bi dan protekao u slavljeničkom raspoloženju kupce od 12 časova očekuje slavljenička torta, a kako bi i najmlađi potrošači uživali u kupovini zajedno sa roditeljima IDEA je pripremila i dečiji zabavni program od 17 do 20 časova.

Povodom otvaranja kupce očekuje kvalitetna ponuda artikala po super cenama.