Kupoholičarske vesti
17.06.2011.

Mercator | Velika Mercatorova shopping groznica ovog vikenda

Tokom oba dana vikenda, u periodu od 14 do 18 časova, svi potrošači će moći da ostvare popust od 10 odsto u Hipermarketu, bez obzira na vrednost kupovine i način plaćanja. Centar tehnike obradovaće kupce istim popustom, a ljubitelji biciklizma će imati priliku da uštede 15 odsto pri kupovini bicikala u Hipermarketima u Beogradu i Novom Sadu, kao i u Centru tehnike u Nišu.

U subotu će kupce u Hipermarketu posebno obradovati mogućnost da kupe Cedevitu sa cenom umanjenom za 15 odsto, a već sledećeg dana, u nedelju 19. juna, isti popust je omogućen onima koji se odluče da se počaste omiljenom letnjom poslasticom – sladoledom. Na istoj akciji će biti i lopte, a uštedu od 15 odsto imaće i ljubiteljima knjiga.

Najmlađe posetioce Mercator centara za vikend očekuje bogat dečji program. U Beogradu će tokom oba dana, počev od 15 časova, posetioci uživati u muzici koju će im puštati DJ. Svoju maštovitost će moći da pokažu na kreativnim radionicama, a male ljubitelje pozorišta očekuju predstave „Kuva se kuva“ i „Petar Pan“, dok su večernji časovi rezervisani za muzičke programe.

I u Novom Sadu će mališane obradovati raznovrsna dešavanja, posebno poseta Spajdermena u subotu, kao i predstava „Plavi zec“ istog dana. U nedelju će moći da pokažu svoj talenat za pantomimu, ali i na kreativnim radionicama tokom oba dana.

Malim niškim posetiocima Meractor centra će svakako biti zanimljivo da se poistovete sa omiljenim crtanim junacima tako što će im lica oslikavati vešti umetnici. U subotu će imati priliku da se takmiče u letnjem šiz-kvizu, a nešto kasnije i da se druže sa klovnom, dok će u nedelju moći da prave društvo Crvenkapi na putu do bakine kućice.