Kupoholičarske vesti
01.06.2011.

Grazia Shopping Night | Deseti jubilarni Grazia Shopping Night u TC Ušće

Zbog ogromnog interesovanja, u petak, 3. juna, od 19.00 sati do ponoći, Shopping Centar Ušće će biti domaćin velikog jubileja manifestacije “Grazia Shopping Night” i centar najveće modne šoping scene!

Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, izdavačka kuća Attica Media i magazin Grazia već četvrtu godinu organizuju manifestaciju "Grazia Shopping Night" koja se po tradiciji održava u radnjama najpoznatijih modnih brendova. U najglamuroznijem šopingu do sada, uz već sjajne popuste, sve “kupoholičare” očekuje još neverovatnih 5 odsto dodatnog popusta za plaćanje “Visa” platnim karticama!

Kao deo velikog muzičkog programa, na svečanoj bini u centralnom holu atrijuma Shopping Centra Ušće, Grazia u večeri šopinga i zabave poklanja muzičke poslastice. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima naših popularnih muzičara - vrhunskim performansima Plesne trupe Pozorišta na Terazijama, ekskluzivnom nastupu naše najpoznatije dramske umetnice Tanje Bošković i gostima iznenađenja. Najmlađi će se zabavljati već od 16.00 sati na platou ispred Ušće Shopping Centra uz pantomimičare, klovnove, a spremne su primamljive nagradne igre i specijalna iznenađenja za sve posetioce!!!

Vidimo se u petak, 3. juna, u 19.00 h kod glavne Grazia Shopping Night bine u atrijumu glavnog ulaza u Ušće Shopping Centar!