Kupoholičarske vesti
30.05.2011.

Super Odmor | Putujte i uštedite uz Superodmor.rs i do 100 evra

Na stranicama specijalizovanog sajta za putovanja svakog dana vas očekuje “superponuda”, gde je SuperOdomor odabrao “ponudu dana” po znatno jeftinijoj ceni od one u agencijama za isti aranžman. 

Samo tog dana proći ćete jeftinije ako pošaljete upit SuperOdmoru i odete do agencije da uplatite aranžman. Ovakvu cenu nećete pronaći u agenciji, već samo ukoliko odlučite da preko SuperOdmora rezervišete putovanje. Svakog dana SuperOdmor će odabrati jednu najpovoljniju ponudu za taj dan, a na naslovnoj stranici sajta moći ćete da vidite gde vas danas jeftino vodi SuperOdmor. 

Aktuelna ponuda važiće samo 24 sata i broj mesta je ograničen, pa što pre pošaljite upit na sajt i odete do agencije da uplatite aranžman po povoljnijoj ceni koju je za taj dan pripremio SuperOdmor. Kako bi svim korisnicima olakšao da iskoriste ovu jedinstvenu ponudu i akciju, SuperOdmor će na naslovnoj strani sajta postaviti i slikovito odbrojavanje da vidite koliko vremena je još preostalo da iskoristite ove pogodnosti i uštedite dosta novca. Potrebno je samo da budete brzi, pošaljete upit na sajt, odete do agencije da uplatite aranžman i uštedećete i do 100 evra po osobi. Ne zaboravite da svakoga dana posetite sajt SuperOdmora i vidite koju ponudu je za vas tog dana odabrao. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da spojite lepo i korisno i uživate u odmoru uz manje troškove.

Ovo nisu jedine akcije koje je ove sezone pripremio SuperOdmor pa ćete na sajtu pronaći još pregršt pogodnosti da prođete jeftinije, osvojite poklone, lakše rezervišete smeštaj i avio-prevoz, ili se informišete o aktuelnostima iz sveta turizma. Putnici su odabrali SuperOdmor.rs kao najbolji i najkorisniji sajt za putovanja, a SuperOdmor nastavlja da uzvraća ukazano poverenje i neprestano iznenađuje svoje korisnike. Posetite sajt, iskoristite novu akciju “Superponude dana” i uverite se zbog čega su se putnici odlučili za SuperOdmor.rs.