Kupoholičarske vesti
24.05.2011.

Zira Centar | Zira Shopping vikend sa popustima i do 50%


LETO NA ZAKINTOSU

Kupovinom većom od 3.000din ostvarujete mogućnost učešća u nagradnoj igri znanja. Vaš račun kao i podatke ostavite u Zira-Eurojet nagradnoj kutiji koja vas od 27. maja čeka u Zira centru i 30. juna očekujte sms poruku sa nagradnim pitanjem na temu letovanja. Učesnik koji najbrže tačno odgovori osvaja besplatno putovanje za dve osobe na romantično ostrvo Zakintos.


MAX FACTOR ŠKOLA ŠMINKANJA

Tokom Zira Shopping Weekend-a profesionalni Max Factor šminkeri su vam na usluzi svakog dana od 15h do 21h u prizemlju Zira centra. Potpuno besplatno će vas našminkati i pokazati vam trikove koji će zauvek unaprediti vaš stil i izgled. Isprobajte najnoviju Max Factor liniju Xperience, saslušajte korisne savete make-up artist-a koji će vam ukazati na problem pri šminkanju i pomoći vam kako da određene nepravilnosti ispravite ili sakrijete. 


KORISNI SAVETI NUTRICIONISTE

Koja hrana najviše odgovara vašem metabolizmu? Kako da se zdravo hranite? Kako da spremni dočekate leto? Kako da uvek imate vitku liniju? Na ova, kao i na sva vaša pitanja, od 27. do 29. maja, od 14h do 18h, odgovaraće Jasminka Stojanović-Ristivojević nutricionista-dijetetičar.