Kupoholičarske vesti
12.05.2011.

Verano Motors | Staro vozilo za NOVI Peugeot

Osnovna prednost ovog načina kupovine vozila je da u toku samo jednog dana bez oglašavanja i odlaska na auto pijacu, prodate svoj stari automobil i uz doplatu dobijete vašeg novog francuskog lava.

Procedura je vrlo jednostavna, a prvi korak je zakazivanje procene vašeg automobila u servisu Verano Motors-a na telefon 011 3094 500. Nakon pregleda vozila od strane stručnjaka svaki klijent dobija detaljno popunjen formular kreiran po najvišim Peugeot standardima na osnovu koga će imati uvid u stanje svog vozila. U njemu se nalaze podaci vezani za preliminarni pregled vozila, utisci o vozilu tokom probne vožnje kao i informacije o vozilu posle detaljnih provera u radionici. Nakon sagledavanja svih podataka, od strane Verano Motors-a, klijent dobija zvaničnu ponudu za otkup vozila.

Za to vreme možete se informaisati o cenama i uslovima finansiranja za novi Peugeot i da se uverite u sve prednosti modela koji vam je privukao najviše pažnje.

Procena starog modela je besplatna ukoliko se odlučite za kupovinu novog Peugeot-a. Ukoliko želite da saznate koliko vredi vaše vozilo i obavite pregled automobila prema procedurama i standardima propisanim od strane Peugeot-a, pregled iznosi 2.000 din + PDV što predstavlja iznos jednog radnog sata u servisu i uključuje izdavanje zvaničnog formulara sa procenom.

Preuzmite formular.