Kupoholičarske vesti
12.05.2011.

Mercator | Šoping groznica u Mercator Centrima od 14. do 15. maja 2011.

Svim potrošačima u Hipermarketima u Mercatorovim Centrima biće obezbeđen popust od 10% u terminu od 14 do 18 časova, dok će u Centru Tehnike kupovina sa 10% popusta biti moguća tokom celog dana. U subotu će kupce posebno obradovati mogućnost da kupe Palmolive šampone i balzame sa uštedom od 15%, a gurmani će naći zadovoljstvo u kupovini Krašovih proizvoda sa istim popustom. Sledećeg dana, u nedelju, popust od 15% omogućen je onima koji se odluče da kupe sokove Rauch i maslinova ulja. Od 11. do 15. maja, kupce u Centru Tehnike očekuje ušteda od 20 posto na kupovinu rasvete i sijalica.

Mališane koji budu posetili Mercator Centre čekaju razna iznenađenja. Najmlađi posetioci u Beogradu će za vikend, u periodu od 12 do 14 časova, moći da uposle svoju maštu u kreativnim radionicama „Majski kolaž“ i „Veselo proleće“. U subotu, od 16 do 17h i nedelju, od 17 do 18h, vešti umetnici će oslikavati lica dece njihovim omiljenim junacima iz crtanih filmova. Nakon toga, sledi čarolija u predstavi „Kuca Điđi i bik Pera spasavaju planetu“ sa početkom od 17h u subotu, odnosno u nedelju, u predstavi „Veliko putovanje“ koja traje od 18 do 19h. Večernji časovi od 19 do 21h rezervisani su za uživanje u muzici, pa će u subotu deca imati priliku da plešu uz muzičku koreografiju „Igraj sa mnom“, dok će u nedelju moći da pokažu svoj talenat na karaoke žurci.

U Mercator Centru u Novom Sadu, maštoviti program namenjen deci, počinje u subotu u 12h kreativnom radionicom. U periodu od 16 do 18h glumci će razonoditi mališane pantomimom, a nakon toga se zabava nastavlja prolećnim poligonom. Na kraju dana, najmlađi će imati priliku da uživaju u predstavi „Veliko putovanje“ koja počinje u 19h. Nedelja je takođe namenjena dečjem zadovoljstvu, počev od 12h, programom, koji uključuje: oslikavanje dečijih lica, uživanje u nestašlucima klovna Smeška i vešte žonglerke Cece, a na kraju dana, najmlađi će imati priliku da se druže sa popularnim stripskim i filmskim junakom Spajdermenom.

I najmlađim niškim posetiocima biće priređena raznovrsna zabava koja počinje u subotu u 10h dečjim programom „Jagodica Bobica u svetu mašte“. Onima koji više vole morske avanture svakako će biti zanimljive „Misterije sa gusarskog broda“ koje počinju u 16h, a kako izgleda „Zunzarina planeta“ deca će moći da pogledaju u 18h. Nakon toga sledi kreativna radionica „Majski kolaž“, proleće“. Nedelja donosi malo drugačije sadržaje. Nakon kreativne radionice od 12 do 14h »Veselo proleće«, od 16 do 18h deca moći će moći da pogledaju indijske igre sa životinjama, nakon čega sledi program „Pajac zamajac“. Veče je predviđeno za male ljubitelje plesa i „Vesele koreografije“ koje će trajati od 19 do 21h.