Kupoholičarske vesti
26.04.2011.

Forum Shopping Center | Grazia shopping night u Forumu 05.05.2011.

DJ program 

Na čak dva mesta – na platou ispred i u glavnom holu šoping centra Forum, istovremeno će se odvijati DJ program koji će izvoditi DJ Marcco i DJ Kiki. Rezident DJ-evi nekih od najpoznatijih Beogradskih klubova biće garancija najboljeg house zvuk. Kao specijalno iznenađenje za posetioce GSN-a u Nišu, izvešće i back2back DJ set na zatvaranju manifestacije.

Bikini photoshooting LIVE 

Za vreme trajanja Grazia Shopping Night-a u Nisu i Beogradu (Delta City) odrzace se Bikini photo shooting live na kojem ce fotograf i foto modeli tridesetominutnim performansom docarati fotografisanje za naslovne strane fashion i muskih magazina i najaviti predstojeću kolekcije kupacih kostima za leto 2011.

CUBALCANICA Live! 

Srpsko-Kubansko-Srpski sastav koji osim tradicionalnih kubanskih ritmova i perfektnih plesnih nastupa, publiku u celom regionu oduševljava svojim jedinstvenim reggeton stilom i izvođenjem tradicionalnih Balkanskih numera u Kubanskim aranžmanima. Bend prate dva plesna para koji svojom energijom i nastupom sve prisutne pozivaju da im se pridruže u plesu.

Adrenalinski gimnastičarski program 

Akrobatski program na velikoj trampolini izvodiće naš najpoznatiji kaskader i proslavljeni gimnastičar Zoran Vranov i treneri gimnastičarskog kluba Pobednik. Pored uobičajenih figura, posetioci će imati jedinstvenu priliku da uživo vide neke od najekstremnijih i najzahtevnijih figura kao što su trostruki salto i uzdžuna rotacija.

Mediteranski house zvuk u pratnji saksofona 

Muzičar i šoumen publici poznat kao Sale Sax će izvoditi svoj performans sa saksofonom uz najpopularnije house ritmove i manifestaciji udahnuti vajb sa najtoplijih mediteranskih plaža. Nastupu će se tokom večeri kao podrška priključivati DJ Marcco i DJ Kiki. 

Ples na krilima orijenta 

Orijentalni ples je sam po sebi umetnost koja simbolise zensku lepotu – ukoliko ga izvode ljudi koji su potpuno posvetili sebe plesu i ako to rade u jedinstvenim kostimima sa jedinstvenom rekvizitom to obećava spektakl. Upravo tim rečima se mogu opisati nastupi Danijele Pešić. Za sve posetioce će ove večeri nastupati čak tri puta na glavnoj bini

 

 

.