Kupoholičarske vesti
19.04.2011.

IDEA | Danas otvorene tri prodavnice Super formata, u objektima koje je Idea preuzela od preduzeća Tuš

Danas su otvorene prodavnice u Beogradu (Nehruova 56b), Jagodini (Radmila Đorđević 1) i Kragujevcu (Svetogorska bb) i u njima će naći posao svi dotadašnji radnici tih  prodavnica iz preduzeća Tuš, njih ukupno 76 kao i novozaposlenih 77 radnika.

Novootvorene prodavnice Idee, svaka prodajne površine preko 1500 kvadrata , obogatile su prodajnu površinu Idea maloprodajnog lanca za ukupno 4500 kvadrata.
Prodavnice su opremljene  u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a i nude bogat asortiman sa preko 15 000 artikala. 

Nove IDEA prodavnice kupcima kroz širok asortiman i ljubazno osoblje pružaju kvalitetnu kupovinu na jednom mestu po najboljim cenama.Iz širokog asortimana posebno se ističu odeljenje voća i povrća, gastro odeljenje sa preko 50 dnevno pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom uvek svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa uvek svežim pecivom. Pored prehrambenih artikala kupce očekuje bogat izbor tekstila, tehnike, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, a sve u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. 

U IDEA prodavnicama pored redovne ponude potrošače očekuje bogat izbor artikala za dane Uskrsa, sve za prazničku trpezu kao i veliki izbor Uskršnje dekoracije, poklona za najmlađe po najboljim cenama. IDEA misli o svojim potrošačima pa je sve do 08. maja omogućila kupovinu na odloženo do 120 dana čekovima građana  bez kamate.

Prvi kupci na dan otvaranja su dobili poklone, a sve je dočekala atraktivna akcijska ponuda.Svakog stotog kupca IDEA će počastiti  besplatnom kupovinom sve do  subote 23. aprila. Najspretniji kupci imaće priliku da uhvate poklon balon i osvoje vaučer za kupovinu u IDEA prodavnicama, TV i druge brojne vredne nagrade i to svaki dan u 12 i 19 časova do subote 23. aprila. 

Kompanija Idea nastavlja sa ulaganjem u razvoj maloprodajne mreže. Ostvarivanjem planirane strategije, Idea danas ima 141 maloprodajni objekat širom Srbije, sedam veleprodajnih centara i više od 4.000 zaposlenih.

 

- Idea Super – Nehruova 56b, Beograd – radno vreme: od ponedeljka do nedelje 7:30 – 22h.

- Idea Super - Radmila Đorđević 1, Jagodina - radno vreme: od ponedeljka do subote 07 – 22h, nedeljom 08 – 22h.

- Idea Super - Svetogorska bb, Kragujevac – radno vreme: od ponedeljka do subote 07 -21:30h, nedeljom 08 – 22h.

 

 

{webgallery}Idea-otvaranje-1Idea-otvaranje-2{/webgallery}