Kupoholičarske vesti
14.04.2011.

TCM | Novi tržni centar u Mladenovcu, svečano otvaranje 14. aprila u 17h

U TCM-u moći ćete da nađete najpoznatije svetske i domaće brendove kao što su New Yorker, Takko fashion, Deichman, Sport Vision, Dexi Co kids, prodavnice nakita Argentum i Deliza, kao i kafiće i restorane.
U skopu TCM tržnog centra biće i Roda Cash&Carry koja će se prostirati na površini od 4.500 m2 sa asortimanom preko 21.000 artikala. U Roda Cash&Carry marketu pored široke ponude osnovnih namirnica i tehnike, potrošačima će biti ponuđeno veliki izbor bele tehnike, malih kućnih aparata, audio – vizuelne opreme, kao i savremena pekara sa velikim izborom svežeg peciva. Tokom otvaranja Roda Cash&Carry će svakog 100-tog kupca nagraditi besplatnom kupovinom, a svi potrošaći će imati široku ponudu promocija i akcija. Akcija svaka 100-ta kupovina gratis biće nastavljena do 17. aprila.

tcm-trzni-centar-mladenovac

Otvaranje tržnog centra biće propraćeno brojnim nagradama i akcijama iznenađenja, kao i bogatim kulturno-umetničkim programom. U program svečanog otvaranja učestvovaće: Zvezda Granda – Biljana Sečivanović, Bojan Ristić Brass Band - najbolji orkestar 48. sabora trubača u Guči 2008. godine, Kulturno umetnicko drustvo "Vojvoda Janko Katic" – Mladenovac.

Radno vreme TCM tržnog centra i Roda Cash&Carry marketa biće od 7 do 22h svim danima.

Za sve dodatne informacije posetite web stranu tržnog centra www.tcm.rs