Kupoholičarske vesti
24.03.2011.

Wizz Air | Bilbord u Beogradu i poklon 100 povratnih avionskih karti!

Kompanija Wizz Air osnovana je u junu 2003. godine kada se šestoro ljudi sa širokim ekspertskim znanjem u vezi sa avio industrijom, i uspešnih u drugim industrijskim granama, udružilo sa Jozefom Veradijem, generalnim direktorom kompanije. Za samo tri meseca, Wizz Air je postala registrovana kompanija spremna za poletanje.

Prvo poletanje se dogodilo 19. maja 2004. godine iz Katovica. Kompanija Wizz Air danas ima 12 operativnih baza u regionu: Gdanjsk, Poznanj, Katovice, Varšava i Vroclav u Poljskoj, Budimpešta u Mađarskoj, Sofija u Bugarskoj, Bukurešt, Kluž-Napoka i Temišvar u Rumuniji, Kijev u Ukrajini i Prag u Češkoj Republici, koje nude letove na preko 150 maršruta.

wizz-air

Wizz Air јеvrednosno orijentisana kompanija koja se koncentriše na inovacije tokom celog putovanja klijenta. Njihov cilj je da učine letove pristupačnim građanima srednje i istočne Evrope, kao i da pruže novo iskustvo putovanja svim putnicima u Evropskoj Uniji. Koristi se najnovija tehnologija da bi se osiguralo da “Wizz Air iskustvo” bude izvanredno pozicioniran u pogledu usluga i odnosa kvaliteta i cene. 

Kompanija Wizz Air nudi jednostavan model usluga, što znači: putovanje bez karata, upotreba jefitnijih i vremenski efikasnijih sekundarnih aerodroma, sva sedišta su kožna, nenumerisana i pripadaju istoj klasi, a ponuda hrane i pića dodatno se naplaćuje.

interior

Kompanija Wizz Air je predana u upotrebi novih aviona tehnološki najboljih u klasi koje održavaju neke od najrenomiranijih kompanija, kao što je Lufthansa Technik. To omogućava kompaniji da stalno održava standard usluga koje pruža putnicima. Kompanija Wizz Air obavlja letove mladom flotom aviona Airbus A320 unutar kojih se nalazi 180 kožnih sedišta.