Kupoholičarske vesti
10.03.2011.

Mercator-S | Mercator-S otvara novi Roda Megamarket u Smederevskoj Palanci

Vrednost investicije u Roda objekat iznosi blizu 400 hiljada evra, što je deo ukupne investicije u sve objekte iz ovog Ugovora, u vrednosti oko 9 miliona evra. Do kraja marta, u Podunavskom i Braničevskom okrugu, Mercator-S će otvoriti još 6 novih Roda objekata, i na taj način omogućiti potrošačima kupovinu u tradicionalno poznatoj trgovini, po najpovoljnijim cenama. Roda Megamarket zaposliće 25 ljudi iz lokalne sredine.

U ponudi Roda Megamarketa je širok asortiman od preko 10.000 proizvoda po konkurentnim cenama. Na dan otvaranja organizovane su promocije, posebna akcijska ponuda od 30 artikala po veoma povoljnim cenama, dok će svakog 50-tog kupca, Roda nagraditi gratis kupovinom. Nakon otvaranja, 11, 12. i 13. marta svakog 50-tog kupaca u Megamarketu očekuje posebno iznenađenje. Roda Megamarket, prostire se na blizu 1.400 metara kvadratnih i u ponudi se posebno izdvajaju odeljenja svežeg voća i povrća, svežeg mesa i delikatesa, konditora, kozmetike, kućne hemije. Na odeljenju tehnike, u ponudi je veliki izbor malih kućnih aparata, ali i artikala za svaki dom i kućnog tekstila. Objekat Roda Megamarketa ima 30 natkrivenih parking mesta namenjenih kupcima koja se ne naplaćuju i pružaju dodatni komfor pri kupovini.

Posebna pogodnost pri kupovini u svim Roda i Mercator maloprodajnim objektima, je kartica Mercator Pika koja omogućava potrošačima dodatne popuste u robi do 6% kroz sistem sakupljanja bodova prilikom kupovina, odloženo plaćanje do 30 dana i plaćanje na 12 mesečnih rata proizvoda tekstila, tehnike, galanterije i sportskog programa bez kamate i drugih troškova. Kartica Mercator Pika je potpuno besplatna, bez troškova i članarine. Pored Pika kartice, Mercator je potrošačima omogućio odloženo plaćanje čekovima građana na 60 dana i 90 dana.

Roda Megamarket se nalazi u ulici Petra Munjaša bb i objekat je otvoren za potrošače svakog dana, uključujući i nedelju, od 7 do 22 časa.

Mercator-S, drugi po veličini maloprodajni lanac u Srbiji, razvio je veoma jaku i ravnomerno raspoređenu mrežu prodajnih objekata u Srbiji, po formatima i ponudi prilagođenu zahtevima kupaca u pojedinim regionima zemlje. Zajedno sa konstantnim investicijama u širenje mreže, koje su dostigle 380 miliona eura, Mercator planira da u narednih nekoliko godina u Srbiji investira još oko 150 miliona eura.

Srećna kupovina!