Kupoholičarske vesti
04.03.2011.

Telenor | Telenor i Nokia predstavljaju Sensation White i daruju vaučere od 2.000 din.!

Karte za Sensation žurku u Beogradskoj Areni možete kupiti u Telenorovim prodavnicama širom Srbije! Uz svaku kartu čeka vas i specijalno iznenađenje - ekskluzivni Nokia telefoni po povlašćenoj ceni, uz Prenesi tarifne pakete i podršku za Ovi servise.

Sensation je muzičko-scenski spektakl klupske muzike koga je do danas posetilo više od milion ljudi! Žurka u Beogradu biće zasnovana na spektakularnoj temi Ocean Of White u kojoj posetioci uživaju u jedinstvenim audiovizuelnim efektima i upečatljivim scenskim nastupima, svi obučeni u belo.

Specijalna ponuda Nokia telefona

sensation_nokia1

sensation_nokia2

Uz bele Nokia telefone sa Ovi servisima i Prenesi tarifnim paketima spremite se za najbolju žurku na svetu.

U saradnji s kompanijom Nokia, Telenor je pripremio ograničen broj specijalnih Nokia telefona uz Prenesi tarifne pakete. Kupovinom ulaznica u Telenor radnjama za Sensation spektakl dobija se vaučer za dodatni popust do 2000 dinara za kupovinu Nokia telefona: X3-02, C5-03 i C6. Beli telefoni koji se savršeno uklapaju u Sensation žurku, sa naprednim funkcijama i podrškom za Ovi servise odgovaraće svim vašim potrebama, bilo da je u pitanju posao ili zabava. Ponuda je na snazi dok traju zalihe.

Nokia X3-02

Ekran osetljiv na dodir, kamera rezolucije 5 megapiksela i kvalitetna tastatura u kompaktnom i bogato opremljenom telefonu sa jednostavnim korisničkim interfejsom, naprednim muzičkim funkcijama, podrškom za bežično povezivanje i Ovi servise.

Nokia C5-03

Multimedijalni pametni telefon s ekranom osetljivim na dodir, kamerom rezolucije 5 megapiksela i bogatim opcijama za bežično povezivanje i brzi Internet, satelitsku navigaciju, uživanje u vrhunskom zvuku i korišćenje Ovi servisa.

Nokia C6

Bogato opremljen komunikator za posao i zabavu, s kompletnom tastaturom, odličnom kamerom rezolucije 5 megapiksela, naprednim Web čitačem i e-mail podrškom i odličnim muzičkim karakteristikama, uz punu integraciju Ovi servisa.