Kupoholičarske vesti
08.10.2009.

Novi Merkur centar na Karaburmi - otvaranje 15. oktobra u 12h

Donedavni pogled na veliko gradilište u Ulici Mirijevski bulevar na Karaburmi, zamenio je novi Merkurov trgovački centar. Građevinski radovi su završeni, a uskoro će centar biti pun robe. Hronološki gledano, prvi radovi koji su izvođeni bili su vezani ne za izgradnju samog centra, već za sanaciju klizišta u Ulici Marijane Gregorankoja se nalazi sa gornje strane TC MERKUR.

Pored toga što će otvaranjem novog centra kupcima biti omogućeno da ulepšaju svoje domove i učine ih prijatnijim, Merkur želi da ulepša i okolinu. Iz te želje nikla je ideja o oslikavanju zida oko trgovačkog centra. Akciji se pridružila i OŠ „Jovan Popović“ na Karaburmi. Mladi ulični umetnici-grafiteri će oslikati zidove motivima iz Merkurovog asortimana a u dogovoru sa direktorom škole, nekoliko zidova će biti oslikano motivima koji su prilagođeni deci uzrasta osnovne škole. Mladi umetnici se mogu prijaviti do 18. septembra, a sam događaj će se održati 26. septembra.

Kupcima će Merkur u novom centru ponuditi veliki izbor proizvoda za opremanje doma i vrta, za slobodno vreme i radionicu. Ukupna površina prodajnih i skladišnih površina iznosi više od 28.000 m2. U njemu je novo radno mesto našlo 102 novozaposlenih, koji su zauzeli radna mesta od magacionera i trgovaca, preko vođa odelenja i smenovođa, pa sve do vođe trgovačkog centra.

Program na dan otvaranja:

  • 11.30 h Muzički program – dočekajte otvaranje novog trgovačkog centra Merkur
  • 12.00 h Svečano otvaranje centra za širu javnost na Karaburmi, uz besplatno pivo na parkingu ispred centra
  • 14.00 – 19.00 h Animacije za kupce u centru
  • 17.00 – 19.00 h Muzički program – specijalni gost Explosive bend na parkingu ispred centra, uz besplatno pivo

Pogledajte akcijski katalog povodom otvaranja novog centra, kao i informacije o poklonima, programu, ponudi, opšte o centru i mapi kako doći do centra - klik ovde!


09. oktobar 2009.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara