Kupoholičarske vesti
29.12.2010.

Kolektiva Srbija | 20% popusta na već postojeće ponude snižene za 50-90 odsto!

Kolektiva.rs je sistem zajednice potrošača na internetu koji svojim članovima obezbeđuje privlačne ponude usluga iz oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva, zabave, sporta, rekreacijei mnogih drugihoblasti sa popustima i do 90%. Kolektiva posreduje između kupaca i ponuđača, a usluge nudi putem interneta, po principu dnevne ponude.

kolektiva_mrazice

Koncept je takav da se popust ostvaruje zajednički, a uslugu koju ste kupili koristite kada vama odgovara u roku od 30, 60 pa čak i 90 dana. Na ovaj način, članovi Kolektive mogu po značajno nižim cenama kupovati usluge ponuđača koji zauzvrat dobijaju veliku promociju i sigurne kupce.

Učlanjenje je besplatno  - potrebno je samo da posetite sajt www.kolektiva.rs i da se registujete putem formulara za registraciju.

Kupovina se obavlja brzo, lako i jednostavno. Kada vidite ponudu koju želite, izaberete način plaćanja (kartica, Qvoucher ili uplatnica) inakonuplate, na vašoj email adresi I vašem profilu na Kolektivi, naćiće se kupon koji možete da odštampate isa kojim ćete ostvariti navedeni popust.

Do sada su članovi Kolektive uživali u spa i kozmetičkim tretmanima, manikiru, divnim restoranima, koktelima, krenuli u škole jezika, opuštali se na časovima joge, gledali filmove i predstave i iskoristili još mnogo ponuda koje smo do sada imali I sve to sa popustima do 90%.

Kolektiva.rs je član Reabate Networks grupe, sistema koji uspešno funkcioniše u još 30 zemalja u svetu.

Kolektiva Vam želi srećne predstojeće praznike!!!