Kupoholičarske vesti
02.12.2010.

Merkator Centar | Proslava osmog rođendana po meri i ukusu potrošača!!!

 

Rođendanska amosfera i ponuda trajaće tokom celog vikenda, tako da posetioce Mercator Centra, u subotu i nedelju, očekuju brojne promocije i degustacije, poklon iznenađenja, kao i popusti na kupovinu.

 

merkator-proslava-osmog-rodjendana-2010

 

Povodom proslave u Mercator Centru, kupci će u subotu i nedelju, moći da iskoriste pogodnosti Happy hour kupovine sa 10% posto popusta u Hipermarketu, u periodu od 13 do 16 časova, prodavnici Centar Tehnike, u periodu od 14 do 17 časova, prodavnici Intersport, u periodu od 15 do 18 časova kao i parfimeriji Beautique, u periodu od 17 do 20 časova. Svi ljubitelji Avenija mode, uživaće u popustu od 20% posto tokom celog dana kupovine. Pogodnosti za potrošače ponudiće i ostali lokali u Mercator Centru koji će obezbediti popust od 10% do 50% posto na svoje proizvode. Vrhunske gurmane očekuje slavljenički meni u M Restoranu.

 

merkator-proslava-osmog-rodjendana-2010-1

 

Zabavni program, u subotu, 4. decembra, počinje u podne, programom za najmlađe, nastavlja nastupom hora, igrača plesnog studija, a druženju će se pridružiti glumica i spisateljica Ivana Mihić, koja će potpisivati knjige i razgovarati sa čitaocima. Pored degustacija, žiri u sastavu poznatih ličnosti, ocenjivaće ukus pripremljenih torti, a Mercator će, sa potrošačima, poželeti još mnogo uspešnih godina zajedničkog prijateljstva.

 merkator-proslava-osmog-rodjendana-2010-2

 

U nedelju, 5. decembra, proslava se nastavlja uz bogat program i Sajam vina “GrapeFest”. Kao rođendansko zagrevanje, Mercatorovi verni potrošači mogu da iskoriste još u petak, 3. decembra, uz akcijska sniženja sa čak 50% popusta, u periodu od 18 do 22 časa.

 

Rezervišite ovaj vikend za Mercator.