Kupoholičarske vesti
18.11.2010.

Univerexport otvorio svoj prvi prodajni objekat u Bačkoj Palanci | Supermarket „Univerexport“ zaposlio 50 ljudi

 

univerexport-backa-palanka-01

 

Na Novosadskom putu 7a, u Bačkoj Palanci, tačno u podne, 17. avgusta nekoliko stotina potrošača zakoračilo je u supermarket „Bačka Palanka “, gde su ih očekivala prava iznenađenja.

Tačno u podne, vrpcu 31. maloprodajnog objekta svečano je presekla Vesna Vučurević, generalni direktor kompanije Univerexport.

Prodajni deo objekta koji se prostire se na 1500m², sa asortimanom od preko 12000 proizvoda, obilovao je akcijama, od kojih su najzapaženije bile akcije sa sniženjem osnovnim životnih namirnica. Prvih 1000 potrošača obradovano je lepim poklonima.

Iznenađenja potrošače očekuju i u narednima danima, jer je Univerexport pripremio veliki broj poklon iznenađenja i akcija, po kojima je ovaj trgovinski lanac već prepoznatljiv.

Pored vrhunske usluge, širokog asortimana i konkurentnih cena, za potrošače je obezbeđena i mogućnost odloženog plaćanja na 30, 60 i 90 dana.

U supermarketu „Univerexport“ prodaja se obavlja na 9 kasa, u periodu od 7:00 do 22:00 časa, svakoga dana. Ljubazno osoblje uslužuje potrošače putem 9 kasa, od kojih su 2 kase brze, a od 6 redovnih kasa jedna je namenjena osobama sa invaliditetom.

U širokom asortimanu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, u supermarketu „Univerexport“ svoje mesto pronašli su i pijaca sa širokim asortimanom uvek svežeg voća i povrća, ribarnica koja u ponudi ima mnogobrojne vrste riba i morskih plodova, sveže meso ad Bačke, vrhunskog kvaliteta sa domaće farme, čiji kvalitet je garantovan i HACCP standardima. Potrošači svakodnevno u ponudi imaju i gotova jela i jela sa grill-a, kao i veliki izbor svežeg hleba i peciva.

 

univerexport-backa-palanka-02

 

Zavidan asortiman obogaćen je i širokom ponudom proizvoda iz svih robnih grupa, kao i vinotekom, koja u svom asortimanu ima vina iz svih regija sveta.

Potrošači će pored redovnih sadržaja na koje su navikli u prodajnim objektima Univerexport-a, u okviru supermarketa u Bačkoj Palancimoći da koriste i usluge kafića, pošte i menjačnice, a vlasnici kućnih ljubimaca imaju obezbeđen prostor za čuvanje istih, dok uživaju u čarima kupovine.

Bačka Palanka je otvaranjem supermarketa „Univerexport“ dobila vrednu investiciju, a ono što je još važnije 50 ljudi dobilo je sigurno radno mesto, sa svim zakonski pripadajućim socijalnim i zdravstvenim pravima.

Supermarket „Univerexport“ predstavlja 31. maloprodajni objekat Univerexporta otvorenog na tržištu Srbije, kao jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca, koji punih 20 godina uspešno posluje na domaćem tržištu.